Haagen Company

The Haagen Company approached Soler Architecture + Design to create their new headquarters in an existing one-story brick warehouse in West Los Angeles.

With rooftop parking, this 8,800-square-foot commercial space was a challenge as we had to work with a grid of concrete columns and limited windows.

The office successfully combines warehouse style with mid-century modern and traditional architecture in response to the different generations represented in this family-owned business. We also played an active role in selecting materials, finishes and furnishings, and designed the conference room table.

The result is a streamlined, spacious office that manages to feels intimate and warm.

Contact

6363 Wilshire Blvd.
Suite 116
Los Angeles, CA 90048

323-852-0590
info@solerarch.com

  • Facebook
  • Instagram